-

Elhunyt egy 5 éves kislány, mert az anya óriásit mulasztott egy forró nap soránAz emberek, szülővé válásuk után törekednek arra, hogy még a széltől is óvják csemetéiket. Az utóbbi időben azonban egyre több baleset történik a gyerekekkel a szüleik figyelmetlensége vagy épp nemtörődömsége miatt. Egyre több cikk jelenik meg arról, hogy a szülők miként büntették meg gyerekeiket mert bepisiltek, vagy miként hagyták őket magukra több napra étlen-szomjan. Mai posztunkban is egy édesanya felelőtlensége miatt hunyt el 5 éves kislánya.

A 23 éves Kamaya Taylort letartóztatták Las Vegasban miután gyermeke figyelmetlenség miatt elhunyt. A megvádolt édesanyát azért fogták el, mert 5 éves kislányát egy légkondi nélküli szobában hagyta. Ez azért volt nagy probléma, mert Vegasban nagyon hamar elviselhetetlen meleg alakul ki, és egy bezárt, hűtetlen szobában gyorsan megtörténhet a baj. Sajnos meg is történt.

A kétgyerekes anya ellen, idősebbik lánya elhalálozása miatt indult eljárás, s míg tart a nyomozás kisebbik lányát átadták az Egyesült Államok szociális szolgálatainak. Egy szomszéd elmondása szerint Kamaya furcsán viselkedett. Egyik pillanatról a másikra kövekkel kezdett dobálni egy autót és azt kiabálta közben, hogy “Jákob fia vagyok, Kiontottam az életét”

A rendőrök a Missouri Meadows Street-i otthonába mentek, ahol észrevették, hogy 5 éves kislánya nem reagál semmire. A hálószobában borzalmas meleg volt, mivel a kinti hőmérséklet a hőmérő szerint meghaladta a 40 fokot. A szakemberek emiatt a helyszínen halottnak nyilvánították a lányt.

A szomszédok szerint Taylor hétfőn nagyon furcsán viselkedett. Az egyik gyermeke takaróba csavarva volt a karjaiban majd kiabálni kezdett. Ezek után rontott neki a parkoló autóknak, melyekben anyagi kár keletkezett.

A szomszéd odament hozzá és kérdezte minden rendben van-e, esetleg értesítsen valakit a családjából, aki segíthet neki. A nő közölte, hogy neki nincs családja. Ez viszont nem volt igaz, mert utóbb kiderült, hogy az 5 éves kislány nagymamája, Marisa Brown felkereste őt korábban. Azt is hozzátette, hogy a gyerekek vérszerinti édesapja is kiveszi a részét a nevelésükből. 

Az édesanyát ezek után gyermekbántalmazással vádolták, s ideiglenesen a Clark megyei börtönbe zárták, míg meg nem születik a végső ítélet.

“Nemcsak az 5 éves kislány tartózkodott a szobában, hanem a kisebbik testvére is.” – mondta Steven Rose, a Clark megyei ügyész csütörtök reggel. Megerősítette, hogy a légkondi nem volt bekapcsolva a házban, viszont az nem derült ki, hogy nem is volt, vagy csak idővel lett kikapcsolva.

Taylort egy pszichiáter is meg fogja vizsgálni, nem e történt vele, valami trauma, ami miatt ilyen furcsán és aggasztóan kezdett viselkedni.

Őszinte részvétünk a családnak a kicsi elvesztése miatt!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate