-

Ma a Balaton déli partján tankoltunk épp, amikor a pultos azt hitte külföldiek vagyunk, és beszólt magyarul... Volt képe ezt mondani:
Ma a Balaton déli partján tankoltunk épp, amikor a pultos azt hitte külföldiek vagyunk, és beszólt magyarul.. Ezt mondta:

Smucig ember!- Hogy ez milyen smucig ember! - mondta a Balaton déli partján lévő benzinkút bájos alkalmazottja az épület valamelyik hátsó részéből kilépő férfi kollégájának az éppen távozó vendégre mutatva a fejével. - 21 ezret fizetett és nem adott egy forint jattot sem.

Odaléptem a pulthoz két ásványvizes palackkal a kezemben, köszöntem, és megkérdeztem a nőtől, hogy mire adott volna, hiszen az imént kilépő férfi hozzám hasonlóan segítség nélkül tankolt, utána, mint én, lemosta a szélvédőt. Lehet, hogy saját magának adott, mint ahogy én is tenni fogom, merthogy én is smucig vagyok ilyen esetekben.A fiatal lány elpirult, nem vette észre, hogy más is van a helyiségben, valószínűleg a hűtőkig nem látott el.A férfi nem szólt semmit. A nő sem. Illetve az utóbbi megkérdezte, számlát kérek-e, vagy elég a nyugta.Elég volt.Ferenc G. osztotta meg velünk mai élményét!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate