Egy szívszorító írás... "Orvos vagyok egy nagyon magas kockázatú kórházban, és csak így láthatom a gyermekemet... Ez a helyzet mindenkit megvisel, nem csak Téged, akinek otthon kell maradnod!"

Ez az orvos egy  magas kockázatú kórházban betegeket kezel.  A  családjától távol tartózkodik, és egy órát kell utaznia autóval, hogy láthassa  kisgyermekét. Ez a különleges pillanat, amikor látták egymást … ❤️❤️❤️


Az orvosok, az ápolók és az egészségügyi dolgozók a világon minden nap lábujjhegyen járnak, hogy életeket mentsenek a járvány alatt. Néhányan meghaltak, miközben másokat próbálnak megmenteni.


Néhányan maguk is elkapták a vírust. Ezek a rendkívüli katonák azonban minden nap bátorsággal, erővel ébrednek fel, és az életüket veszélyeztetik, hogy a legjobbat tegyék. Fejezd ki az elismerésed, és tudassuk velük, hogy BÜSZKÉK vagyunk rájuk!


A képen egy Olasz orvos, aki egy nagyon magas kockázatú kórházban dolgozik, és nem láthatja a családját, talán hónapokig, talán soha.. Megrendítő kép, az ember szemeibe könnyek szöknek...


"Orvos vagyok, egy nagyon magas kockázatú kórházban és csak így láthatom a gyermekemet. Ez a helyzet mindenkit megvisel, nem csak Téged, akinek otthon kell maradnod. Azt mondod nehéz, mert nem ihatsz meg egy kávét a barátaiddal a szemközti cukrászdában. Azt mondod nehéz, mert nem ülhetsz be egy étterembe a férjeddel. Azt mondod nehéz, mert nem látogathatod meg a szüleidet. Azt mondod nehéz, mert neked kell tanítanod a gyeremeked. Azt mondod nehéz, mert bizonytalan a munkahelyed, a megélhetésed. De hidd el, ez a helyzet mindenkinek nehéz. Életeket mentek, életeket mentünk és még a családunk sem lehet mellettünk. Hiányoznak, nekem is. Nagyon! De kérlek, igyekezzünk betartani azt amit kérnek tőlünk, hogy mielőbb visszakaphassuk a normális életünket. Nekem is szükségem van rá, Neked is, mindenkinek. Csak együtt tudjuk megállítani azt, ami jelenleg körülvesz minket. Nem csak rám, Rád is szükség van hozzá!"Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1506) elgondolkodtató (92) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)