-

Neked hány vonal van a csuklódon? Ezt árulja el az egészségedről!

A karkötő vonalán, ha alaposan megfigyeljük minden embernek általában 2-3 vonal látható a csuklóján. A legszerencsésebb természetesen az, akinek 3 vonal látható, de már az elsőnek is jelentősége van. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mit is jelentenek pontosan ezek a vonalak.


Az első vonal az egészségünkről, és egy aktív, tevékenységekben gazdag életmódról árulkodik. Ha ez a vonal jól látható, akkor azt jelenti, hogy egy nyugodt, és elégedett életet élünk, helyesen táplálkozunk, így nagy az esélye annak, hogy sokáig fogunk élni.

Ha nem látszik rendesen ez a vonal, vagy töredezett, szakadozik, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy változtassunk életmódunkon.

Ha nagyon szaggatott a vonal, akkor azt jelenti, hogy túl stresszes életet élünk, és valami régi, gyerekkori trauma nem hagy nyugodni.


A második vonal, ha tisztán látható, azt jelenti, hogy nagyon szerencsések vagyunk az életben, sok sikeres esemény vár még ránk.

Ha nagyon élesen látszik, akkor pénzügyi sikerek várhatóak, de legyünk figyelmesek, mert, ha halványulni kezd, akkor kisebb csőd köszönthet ránk.


A harmadik vonal már kevés embernél látható.

Ha egyenes, és folytonos, akkor azt jelenti, hogy nagy hatással lehetsz mások életére, pozitívan befolyásolhatod az ismerőseidet. Egészen biztosan mindenki büszkén néz fel rád.


Van, akinél egy negyedik vonal is megfigyelhető, de ez csak nagyon ritka esetben fordul elő. Ez a hosszú élet, a nagy, és boldog család jelképe.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate