Hiába várja Meghan, nem utazik vissza Amerikába Harry herceg. Úgy tűnik, hogy a palotában maradMár a repülőjegye is megvan, de úgy tűnik, hogy mégis marad.

Harry herceg késleltetheti visszatérését Los Angelesbe, hogy szerdán a királynő mellett lehessen 95. születésnapján. Ez igazán meglepő fordulat, hiszen már lefoglalta a járatát az Egyesült Államokba. Döntése azután került a nyilvánosságra, hogy állítólag két órán keresztül beszélgetett bátyjával, Vilmos herceggel és édesapjával, Károly herceggel. Fülöp herceg temetéséről Katalin és Vilmos társaságában távozott Harry - írja a Ripost. Így a 95 éves Erzsébet királynő mellett lehet, első születésnapján szeretett férje halála után.

„Ha minden jól megy, akkor maradhat a királynő születésnapjára” – erősítette meg a hírt egy bennfentes. A herceg a windsori Frogmore Cottage-ben szállt meg, ami csupán egy karnyújtásnyira van a királynő jelenlegi tartózkodási helyétől. Állítólag a királynő nem fogja megtartani a születésnapját, sőt elszigetelődött családtagjaitól.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1510) elgondolkodtató (94) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)