-

Atyaég! Ha megtudod milyen luxusingatlanba költöznek Várkonyi Andreáék, rosszul leszel!Nemrég a Telex írt arról, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona a XII. kerületben, Budapest egyik legdrágább környékén lesz.

A lap azt írja, a tulajdoni lapok szerint a ház jelenleg négy, összesen közel 500 négyzetméteres lakásból áll, hatalmas teraszokkal. A kertben pedig egy kisebb tó is van. A házat jelenleg kívül-belül felújítják.

A 444.hu információi szerint a villa alapterülete a kiszolgáló helyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter.

A 186 négyzetméteres wellness részben van szauna és egy 14 méter hosszú, feszített víztükrű úszómedence is.

A lap szerint a teremgarázs több mint 200 négyzetméter, a nappali 88 négyzetméter és a 7 szobán felül 4 fürdőszoba is van az épületben.

A Blikk információi szerint “amellett, hogy az épületen hatalmas átalakítást kellett végezni, a belső kialakítás is a pénzen megvehető legdrágább lehetőségekkel készül”.

A lap úgy tudja, hogy Várkonyi Andrea kislánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, “benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat”. De a Blikk szerint például “a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják”. “Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd” – teszik hozzá.

A Blikk által megkérdezett ingatlanos szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján alsó hangon 2 milliárd forint, de mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti.A lap el is látogatott a helyszínre, ahol több csoport és család is kíváncsian nézelődött.

“Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek”

– mondta a lapnak az egyik nézelődő csoport tagja, aki a társaival együtt fotókat is készített a luxusingatlanról. A Blikk szerint ezt azonban a biztonsági őrök nem nézték jó szemmel.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate