-

“Anyu csillag lett az égen”: Tíz nap alatt vitte el a fertőzés SzandrátRosszulléte után egy nappal örökre lehunyta a szemét egy fiatal Baranya megyei édesanya, aki egy ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba még július 4-én.

A vizsgálatok során kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladással küszködik, s az agresszív betegség számos szervét megbetegítette.

A 27 éves Kovács Szandrát még kilenc napig altatásban tartották, de a szervezete végül feladta a harcot.

Az utolsó otthoni napon még ő ébresztett, aztán elmentem dolgozni. Amikor napközben beszéltünk, éreztem a hangján, hogy nincs túl jól, de azt mondta, minden rendben.

Később jelezte, hogy vigyek neki gyógyszert, mert görcsöl a hasa.

Végül elvittem orvoshoz, akitől kapott egy injekciót, de az sem segített. Nem sokra rá megállapították, hogy hasnyálmirigy-gyulladás miatt szenved, és azonnal vitték mentővel a pécsi kórházba

– emlékezett vissza a Blikknek az özvegy, Dömötör Sándor.

A 41 éves férfi utánuk ment, de aznap már nem beszélhetett a szerelmével. Utoljára másnap délelőtt tudta elérni telefonon, de Szandra már csak annyit mondott, hogy éppen vizsgálják.

Amikor a párja kora délután bement hozzá, éppen életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta. Az orvos ekkor közölte, hogy a gyulladás vélhetően a többi szervét is megtámadja, és sajnos ez így is lett.

Ezután már altatásban volt, de én minden nap bementem hozzá. Fogtam a kezét és beszéltem hozzá.

Könyörögtem neki, hogy ébredjen fel. Az első napon még meg tudta emelni a kezét, de utána már semmire sem reagált.

Volt hogy jobb eredményeket produkált és biztattak az orvosok, de aztán belázasodott.

A létező összes módon próbálták hűteni, de már nem tudtak segíteni rajta.

Végül 13-án hajnalban hívtak, hogy meghalt. Még elbúcsúzni sem tudtam tőle – sírta el magát Sándor, aki azóta teljesen egyedül maradt a 8 hónapos Dorkával, a 2 éves Dominikkal és a 8 esztendős Kevinnel. A fiatal édesanyát azóta már el is temették.

– Szandra mindig azt mondta az elhunyt nagyszüleiről a gyerekeknek, hogy csillagok lettek az égen.

Ezt mondtam most én is nekik az édesanyjukról – zokogott a férfi.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate