-

A nő kegyetlen ultimátumot ad férjének, ha nem gyúrja ki magát, elhagyja! – A férj úgy dönt, ötletes bosszút áll!Azért a dolognak volt előzménye: a 49 éves Earl Stewart máskülönben boldog és erős házasságuk több mint két évtizede alatt rendszeresen, bár viccesen szekálta feleségét, Bernie-t amiatt, hogy rosszabb formában van a férfinél.

Amikor azonban az eredetileg angliai pár 40-es éveikben két gyermekükkel körbeutazták Spanyolországot, a férfi hónapról-hónapra elhagyta magát, és jelentős pocakot növesztett: néha már azzal viccelődött, hogy a cipőjét alig tudja bekötni, akkora a pocakja.

A feleség számára elérkezett a visszavágás pillanata, és írt egy verses formába öntött levelet, amely arról szólt, hogy férje egy haszontalan, túlsúlyos naplopó, és ha ezen nem változtat, nincs sok közös jövőjük! Eredetileg az asszony viccnek szánta a dolgot, a verset azonban úgy helyezte el, hogy férje el tudja olvasni.

Amikor a férfi megtalálta, rettenetesen megsértődött, és úgy döntött, bosszút áll! Végül azonban nem tudta magában tartani, hatalmas veszekedés lett belőle! Kölcsönösen durva dolgokat vágtak egymás fejéhez. Ahogy az alábbi képen láthatjuk, azért a nő meglátta a férje szemében a szálkát, sajátjában pedig a gerendát sem…

Miután végül kibékültek, arra jutottak, hogy életmódot kell váltaniuk: bár a férfi eredetileg úgy tervezte, azzal áll bosszút, hogy annyira kigyúrja magát, mint még életében soha, és hogy attól a nő érzi majd rosszul magát, de végül együtt szánták rá magukat magukat a változásra, és ma már a feleség is remek formában van!

Bár úgy véljük, még ha vicces formában is, de túlzottan nagy szerephez jut a felszínesség ebben a sztoriban, ugyanakkor végül is jó az irány, mert az életmódváltással a pár az egészségéért is sokat tett, és így sokkal tovább tudnak majd gyerekeik mellett állni.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate