-

A csodaszép menyasszony anyósa olyan ruhában jelenik meg az esküvőn, amivel az egészet tönkreteszi: te mit léptél volna?Amy Penzza, mint ahogy mindenki más is, már régóta várta az esküvőjét, és úgy tervezte, hogy ez lesz a leges legszebb nap egész életében! Végül azonban minden teljesen másképpen alakult…

Nem a vőlegény tette tönkre az esküvőt, nem is egy véletlen, vagy egy szolgáltató hibája… Minden nagyon szépen kezdődött, nagyon elégedett volt a ruhájával, és boldogság töltötte el, hogy feleségül mehet a vőlegényéhez.

A vőlegény anyja azonban megkeserítette a dolgát: olyan ruhát vett ugyanis fel, amitől Amy egyenesen elsírta magát, és a násznép tagjainak indulatait is felkavarta. Íme, így nézett ki az esküvőn:

Láthatjuk, hogy az anyósjelölt nemcsak, hogy fehér ruhában jelent meg az esküvőn, de szinte menyasszonyként pompázik. Amikor a valódi menyasszony később kitette ezt a képet a Twitter profilján, több mint 60 000 ember reagált rá.

A többség felháborodott, sokan kifejezetten pimasznak és érzéketlennek tartották az anyós megjelenését, a menyasszonyt pedig igyekeztek nyugtatgatni.Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate