-

Kegyetlen év jön ha ez igaz, itt vannak Baba Vanga félelmetes jóslatai 2023-ra
Vanga nyugtalanító jóslatokat hagyott hátra a 2023-as évre – írja az yearly-horoscope.org. Tekintettel azonban mindarra, ami történt és történik, talán itt az ideje elgondolkodni azon, amiket megjósolt:


Egy nagy ország biológiai fegyverekkel fog kísérletezni embereken


Vanga állítólag azt jósolta, hogy 2023-ban orvosok olyan emberkísérleteket fognak végezni, amelyek százak, sőt ezrek halálához vezetnek. Az embereknek különböző betegségeket okozó vírusokat fognak beadni.


Egy nap cunami fogja érinteni a Földet


Ez súlyosan befolyásolja a bolygó mágneses mezejét, elpusztítja a kommunikációs műholdakat, és valóban szörnyű következményekkel és hatásokkal jár az emberekre nézve. A napviharok akkor keletkeznek, amikor a Napból energia szabadul fel, elektromos töltéseket, mágneses mezőket és sugárzást küldve a Föld felé. A jövőkutatók egyes figyelmeztetései úgy írják le az ilyen eseményeket, mint azt a pillanatot, amikor visszazuhanunk a „sötét középkorba”.


A Föld átmegy az ötödik dimenzióba, idegenek támadnak ránk


Az idegenek inváziója során a Föld három nap és három éjjel áram nélkül marad, teljes sötétség lesz, sem a hold, sem a csillagok nem világítják meg az eget. És akkor átmegyünk az ötödik dimenzióba…


Nukleáris robbanás Ázsiában


Egy erőműben bekövetkező váratlan baleset hatalmas robbanást okoz. A mérgező felhők Ázsia egyes részei, különösen Kína fölött fognak elterjedni, világszerte halálesetet és egészségügyi problémákat okozva.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate