-

Emlékeznek még Szíj Melindára? Szomorú, de ez lett belőle napjainkra
Tizenkét évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztárban Szíj Melinda. Gyönyörű hangjára és egyéni stílusára egy fél ország felfigyelt és máig emlékeznek rá a nézők is. Külsőre az elmúlt egy évben sokat változott, bájos arcán ugyan nem fog az idő, de nagyon lefogyott és egy ideje eltűnt a nagy nyilvánosság elől. Sokan aggódnak érte, mi az oka ennek a nagy súlyvesztésnek és miért nem lép fel egy ideje?

Megkerestük párját, Attilát, aki a menedzsere is és szomorúan közölte, hogy valóban, az énekesnő nemrég minden fellépést lemondta. Magánéletét mindig is óvta, így most sem szeretnének részleteket elárulni, csak annyit mondott a férfi megtört hangon, hogy nyomos oka van rá, hogy Melinda nem tud most kiállni a közönség elé. Bíznak abban, hogy majd hamarosan visszatérhet a színpadra.

Két évvel ezelőtt azt lehetett hallani nagy napra készülnek, titokban szerettek volna megesküdni, de erre még nem került sor.

A rajongók szomorúan fogadták a fellépések lemondását, de egyébként is többen elégedetlenek, nagyobb karriert jósoltak neki, hiszen gyönyörű hangja van, nagy tehetség lakozik benne.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate