-

Ezért szakított párjával Gáspár VirágHarmónikus boldogságban eltöltött közel három év után szakított a legkisebb Gáspár lány a párjával- adta hírül a Blikk.

Győző és Bea asszony már nagyon várták, hogy kisebbik lányuknak szervezhessék a lakodalmat. Olyannyira megkedvelték Krisztiánt, hogy Győző saját fiaként tekintett rá.

Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Én örülnék, ha hamarosan szóba kerülne a lánykérés és a családalapítás, szeretnék fiatal nagypapa lenni és örülnék, ha a lányom is boldog lenne. Krisztián szüleivel már találkoztunk, jó emberek, jó helyre kerülne a lányom

-mondta korábban a Blikknek Gáspár Győző.

Az már biztosnak tűnik, hogy a showman ezen álma nem válik valóra, ugyanis a Blikk egyik családhoz közelálló informátora elmondta, Virág és Krisztián az ünnepeket még együtt töltötte, de a szilvesztert már nem, év vége előtt szakítottak.

A celeblány közösségi oldalán is látható, hogy a karácsonyi fotókon még szerepelt a fiú, azonban a szilvesztei családi képeken már nincs ott.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate