-

Az autós talál egy mozgó zacskót az úton. Remegni kezd, mikor meglátja mi van benne
Malissa Lewis tanárnőként dolgozik az Egyesült Államok Kentucky államában. Amikor munkába tartott, egy fekete zacskót látott meg az úton, és azt is észrevette, hogy a zacskó mozog…


Volt ugyan benne némi félsz, hogy mit rejthet a csomag, de arra gondolt, hogy a zacskóban egy kiszolgáltatott kisbaba vagy kisállat is lehet, ezért összeszedte a bátorságát, hogy kinyissa a zacskót, és kiszabadítsa annak foglyát.

Végül, amikor kinyitotta, egy tündéri kiskutya bújt elő a zacskóból, aki rögtön vidáman üdvözölte őt! Egyértelmű volt, hogy megértette: megmenekült!

Nem derült ki, hogyan kerülhetett a szemeteszsákba a kiskutya, de mindenesetre a csöppségnek nyakörve is volt. Egy dolog viszont világosan látszott: hogyha még sokáig a műanyag zsákban marad, biztosan megfulladt volna.


Szerencsére Malissa már az első pillanattól érdekesnek találta, hogy mi lehet a zacskóban, ezért videóra vette a történteket. Nézd meg velünk ezt a megható kis dokumentum értékűvé vált felvételt, nagyon-nagyon aranyos a kiskutya:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate