Meghalt, eltemették, majd néhány hét múlva épségben hazagyalogoltAlig egy hónapja egy Srí Lanka-i kisvárosban, Athurugiriyában történt baleset áldozataként azonosítottak egy férfit, Dandiris Pererát, amit a családtagok is megerősítettek.
A család mindezek után elvégezte a férfin a végső szertartásokat, majd nagy szívfájdalommal és gyásszal el is temették őt. Most csütörtökön azonban olyasmi történ, amire aztán senki sem számított: Perera nemes egyszerűséggel hazament meegodai otthonába, meglepve ezzel mindenkit a faluban – írja helyi forrásokra hivatkozva a 24.hu.

A családtagok sokkos állapotba kerültek szerettük láttán, aki eltűnését azzal indokolta, hogy ő február 4-én dolgozni indult, de azóta nem térhetett haza a koronavírus-járvány miatt hozz utazási korlátozások miatt.


"Mikor hazajöttem, mindenki elfutott a sokktól. Rendőrökkel kellett jönnöm, hogy elmesélhessem, mi történt. Talán én vagyok az első ember, aki látta a saját sírboltját" – nyilatkozta a férfi a helyi lapoknak.

Az eset után azonban felvetődik a nagyon fontos kérdés: ha nem Pererát, akkor kit temetett el a család? Ez sajnos azonban egyelőre még nem derült ki, ugyanis még mindig folyik a nyomozás a különös ügy körül.

Forrás
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (816) érdekességek (940) fejtörő (59) megható (249) megrázó (62) recept (376) viccek (122)