Megszólalt a Deák téri gyilkosság egyik áldozatának édesapja
A péntek hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Gergő egy hónap múlva ünnepelhette volna a 21. születésnapját, ahogy tették azt néhány barátjával a Deák téren is a tragédia éjszakáján. Korábban a Blikk is megírta, hogy május 22-én éjjel Gergő és barátja, a 16 éves László verekedésbe keveredett egy másik társaság tagjaival, egyikük pedig több késszúrással végzett a két fiatal fiúval.

Az Origó felkereste az egyik elhunyt fiú főnökét, aki - barátaihoz hasonlóan - arról beszélt, hogy a néhány hónapja nála dolgozó Gergő nagyon becsületes volt.


"Mindig elvégezte a rábízott munkát, soha nem volt vele gond. Nagyon sajnáljuk a fiút, és persze a családját is. Minden munkatársunkat nagyon megrázta, ami történt" - mondta a fiú főnöke, akin keresztül a fiú édesapját is elérte a lap.

"Meghalt a fiam, mit mondjak?!" - reagált a tragédiával sújtott férfi.

Gergővel több barátja mellett testvére is ott tartózkodott a Deák téren péntek éjszaka. Úgy tudni, őt is érte a gyilkossággal gyanúsított 18 éves fiú fegyvere. Az Origó információi szerint Gergő öccsét a lábán érte a szúrás, és csak délután engedték ki a kórházból.
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (791) érdekességek (931) fejtörő (59) megható (245) megrázó (62) recept (374) viccek (121)