Csillagjegyed megmutatja mi a gyenge pontja az egészségednek! Erre figyelj télen!

Minden csillagjegyhez tartozik egy személy és mindannyiunknak van gyenge pontja, legalább is ami az egészségünket illeti.

Megmutatjuk mire kell figyelni a jegyek szülötteinek a téli időszakban, hogy ne kelljen orvoshoz fordulnunk!


Kos


Kitűnő kondícióban leszel. A Jupiter viszont arra int, hogy legyél mindenben mértékletes. Gyenge pontod a habzsolás, ezért nagyon fontos, hogy helyesen és egészségesen táplálkozz! Felejtsd el a nassolást, mert az észrevétlenül felszedett kilókat nagyon nehéz leadni. Menj el belgyógyászati szűrővizsgálatra, biztos, ami biztos.

A téli időszakban nagyon kell vigyáznod a megfázással! Kúráld ki, semmi esetre se hanyagol el. Komoly szövődmények maradhatnak vissza, ha nem figyelsz oda kellőképpen.


Bika


Gyenge pontjaid az izmaid és a fogak. Utóbbiakra gondos szájápolással és orvosi ellenőrzéssel vigyázhatsz. Az izmaidat rendszeres mozgással erősítsd, de légy óvatos, nehogy megsérülj. Tudatosan éld meg a telet és így vigyázhatsz az egészségedre!


Ikrek


A légutak lehetnek télen a gyenge pontjaid. Szinte állandóan stresszben élsz. Vedd komolyan a figyelmeztető jeleket. Tabletták helyett a mozgást és a természetes gyógymódokat válassz! És relaxálj!


Rák


A szíved és hátad a gyenge pontod. Tested friss levegőre vágyik. A hátadat egyoldalúan terheled – ezért fáj. Mozgásra fel: ki a szabadba! Csontozatodat erősítsd vitaminokkal. Óvakodj a zsíros ételektől.


Oroszlán


Bőröd és az emésztésed a gyenge pontod. Bőröd gondos ápolást igényel. Gondolkozz optimistán, csak így lehetsz nyugodt. Beszéld ki magadból a problémákat, a feldolgozatlan sérelmek gyengítik immunrendszeredet. Szervezeted ellenáll a kisebb vírusos megbetegedéseknek. Tartózkodj a drasztikus kúráktól.


Szűz


A bélrendszered területén számíthatsz problémákra, ha nem vigyázol! Ne vidd haza a munkahelyi gondjaidat. A stressz beteggé tesz. A közérzetet alapvetően meghatározza a gyomor. Ügyelje a helyes táplálkozásra.


Mérleg
A húgyhólyag és vese a gyenge pontjai a testednek. A hideg és az éjszakába nyúló partik az igazi ellenségeid. A lenge öltözék, az alkohol és nikotin – a betegség melegágyai. Légy óvatos! Nagy buli után tarts egy hónap szünetet – alkohol nélkül, sok alvással!


Skorpió


Az inak és fogak betegségei nagy ellenségeid lehetnek télen. Már az év elején kiderül: mész- és vitaminhiányod van. Táplálkozz helyesen – így örökre elfelejtheted a bajaidat. Ne izgasd magad – és egészséges leszel.


Nyilas


A légcsöved egészségére feltétlenül figyelj idén télen! Vedd komolyan a kisebb sérüléseket és gyulladásokat is! Ha elhanyagolod őket, súlyos következményekre számíthatsz. Fedezd fel újra a sport örömét.


Bak


A térdízületeidet próbáld meg kímélni télen! Mozogj, de ne vidd túlzásba. A megerőltetés károsíthatja az ízületeket. Ne vedd szívedre a munkahelyi gondokat; a test és a lélek problémái szorosan összefüggnek.


Vízöntő


A vérkeringéseddel és bőröddel lehetnek kisebb-nagyobb problémák, ha nem vigyázol eléggé! Óvakodj a túlzott sportolástól. Bőrödet ne csak krémekkel óvd, fordíts gondot a helyes táplálkozásra. Ez ugyanis a szép bőr egyik titka.


Halak


Az idegrendszered a gyenge pontod. A munkahelyi stressz felőrli idegeidet. Ez könnyebbé teszi a bacilusok dolgát. Aludj sokat! És tervezd meg napjaidat, étrendedet.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1506) elgondolkodtató (92) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)