Ez a férfi többször is kés alá feküdt azért, hogy úgy nézhessen ki, mint egy hüllő! A végeredményre alig találunk szavakat...

1997-ben Eva még férfiként élt és egy vezető amerikai bank alelnökeként dolgozott. Amikor az akkori Eva, egykori nevén Richard Hernandez felfedezte, hogy HIV fertőzött, arra az elhatározásra jutott, hogy nem fog emberként meghalni.

Sok vita van a transzneműséggel kapcsolatban, de a transzfajúság szinte teljesen ismeretlen az emberek számára. Eva, aki egykor férfi volt, nemcsak, hogy transzneműnek, de transzfajúnak is tartja magát. Ennek következtében a diagnózisa után eldöntötte, hogy nem nem átalakító műtétekbe kezd bele, hanem egyből új fajjá szeretne alakulni, pontosabban egy hüllővé.

Az átváltozás

Eva Tiamat Medusa a Texas-i Bruni-ból származik és már  több ezer dollárt költött arra, hogy a testén olyan változtatásokat hajtsanak végre, aminek köszönhetően úgy nézhet ki, mint egy hüllő.

A fejére szarvakat ültettetett be, testét teletetováltatta pikkelyekkel, az orrát teljesen átformáltatta, az orrcimpáit eltávolíttatta. Nyelvét kettévágatta, hogy villás lehessen, fülét levágatta és a szeme fehérjét zöldre festette.

Az egykori bank alelnök manapság az ideje nagy részében csak hüllő

A vállalati világ elhagyása után Eva megkezdte az átalakulását, amire már régóta vágyott. Elmondása szerint, miután 5 éves korában elhagyták a szülei ő egy csörgőkígyó gyermekeként született újjá.

Miután HIV-fertőzéssel diagnosztizálták, miközben még emberként élte mindennapijait, úgy döntött, hogy élete céljául a hüllővé válást tűzi ki.

“Számomra életem legnagyobb utazása ez az átalakulás, amelynek nagyon mély okai és jelentése van. Két anyám van, a biológiai szülőanyám és a második születésemhez tartozó anyám, aki egy csörgőkígyó.”

“A legfontosabb dolog az, hogy nem akarok emberként eltávozni ebből a világból.”

“Annyi sok jóság és csodálatos jellemvonás van az emberekben, de mégis, a többi fajhoz képest ez a legdestruktívabb és leggyűlölködőbb. Úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy változást hozzak az életembe. Nem akartam többé úgy kinézni, mint egy ember.” 

Eva már nem azonosítja magát többé emberként. Szereti a hüllő létet és reméli, hogy a története sokakat inspirálni fog majd, hogy merjék követni az álmaikat, legyen az akár olyan hatalmas, hogy egy másik fajjá változtatják magukat.

“A legnagyobb vágyam az, hogy folytathassam az átalakulásomat és a metamorfózisom teljessé váljon.”

Eva folyamatosan dokumentálja a változásokat és meg is osztja Instagram oldalán. Azt szeretné, hogy az emberek tudják, büszke arra, akivé válik és szeretné kihangsúlyozni azt, hogy mindannyian mennyire különbözőek lehetünk.

Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (935) elgondolkodtató (17) érdekességek (973) fejtörő (61) megható (257) megrázó (66) recept (384) viccek (124)