-

Ezt üzenik az angyalok 2020 november hónapjára!

Az Angyalok szerint novemberben változásokra számíthatunk, az érzelmek tekintetében is, de lesznek veszteségek, amelyekkel meg kell majd birkóznunk. Ha el is vesztünk valakit, vagy valamit, az Élet mindig megjutalmaz, és enyhíti fájdalmunkat.


Az Angyalok novemberre az üzenik, hogy ne foglalkozzunk többé a múlttal, inkább éljünk a jelenben, és egyszerűen koncentráljunk a szép, pozitív dolgokra, mert ezek összessége, észrevétele ad értelmet életünknek.

Mihály arkangyal azt mondja, hogy minden nehéz helyzetben az imádkozás nagyon sokat segít. Mindig a dolgok jó oldalát nézzük, mert bármennyire hihetetlen is, ott vannak. Kérjük a gyógyító erőket, főleg édesanyánkét, de ha ő már nem él, akkor imádkozzunk hozzá, hogy küldjön segítséget. Szólítsuk meg a Szűzanyát, hogy segítsen a bajban, gyógyítsa be a sebeket és teremtsen lehetőséget a kreatív energiák létrejöttéhez. Ahhoz, hogy lelkileg egyensúlyba kerüljünk, gyakorolnunk kell. Legyünk pozitívak, és kövessük az álmainkat, ez is nagyon fontos tényező, hogy életünk kiteljesedhessen.


A hónap első része


November 11-ig az Angyalok azt ajánlják, hogy vizsgáljuk át mélyen lelkünket, keressük meg a hibákat, a sebeket és koncentráljunk azok begyógyítására. Készítsünk leltárt, és a sérelmeinket írjuk le egy papírra, majd dobjuk ki a szemetesbe. Ezáltal lelkünk megtisztul, felszabadul. Ugyanígy kell eljárni a félelmeinkkel is, hiszen nagyon fontos, hogy azokat is kiiktassuk magunkból. A bőség MI, saját magunk vagyunk, nem pedig a pénz és az anyagiak. Tisztítsuk meg magunkat a szeretet, a béke energiáival, és minden nap úgy éljünk a földön, hogy legalább egy jó dologra gondolunk, hiszen már ez is jelentősen hozzájárul életvitelünk, mentalitásunk jobbításához.


A hónap középső része
November 12-től egészen 22-ig végezzünk nagytakarítást, úgy a lakásunkban, mint a lelkünkben. Vegyük sorra az emberi kapcsolatainkat, és tegyünk rendet közöttük, döntsük el, hogy kivel milyen viszonyt fogunk ápolni. Elsősorban magunkban kell rendet rakni, mivel másokat úgy sem tudunk megváltoztatni. Sokkal hatásosabb a lelki takarítás, ha leülünk és kiírjuk magunkból a rossz érzéseket. Az Angyalok szerint az írás egy jóval erősebb, hangsúlyosabb cselekedet, mint a beszéd, hiszen az írás révén konkrétan megjelennek az érzéseink a papíron. Miután végeztünk az írással, lelkünk megkönnyebbül, felszabadul. Ne felejtsük el: megérdemeljük azt, hogy békében, könnyű szívvel, szeretetben, boldogságban éljünk.


A hónap utolsó része


November 22-től egészen a hónap utolsó napjáig, nyugalom lesz úrrá rajtunk. Örülni fogunk annak, hogy nem vagyunk egyedül az életben, és a fény, az Univerzum, az Angyalok ott vannak mindig mellettünk. Ne döntsük fontos dolgokról. Képes leszünk megállni a lábunkon, úgy, hogy közben hiszünk egy felső hatalomban, erőben, ami vigyáz ránk. Sok ajándékban lesz részünk ebben a hónapban, figyeljünk rájuk!


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate