Hőssé vált a neten az a kisfiú, aki őszintén bevallotta a tanárnak, hogy miért nem csinált házit

Aligha találunk olyan felnőttet, aki azt vallaná, hogy szeretett gyerekként házi feladatot csinálni. Mai napig élénken él bennünk a kép róla, hogy mennyi minden izgalmas és érdekes dologtól vette el az időt, amivel sokkal szívesebben foglalkoztunk volna.

Na és hányan vannak azok, akik a véleményüket őszintén meg merték volna mondani a tanárnak gyermekként? Nos, legalább egy kisfiú biztosan van a világon, aki így tett és le a kalappal előtte.

A Kaliforniában élő 14 éves Edward Cortez nem csinálta meg a házi feladatát, amiért a tanár arra kötelezte, hogy írjon egy fogalmazást arról, mi ennek az oka. Az iromány annyira őszintére és velősre sikeredett, hogy pillanatok alatt híressé tette Edward-ot.


Edward nagynénje, Lydia osztotta meg a képet, amelyet a kérdéses írásról készült: 

“Az unokatestvérem és a felesége kapott egy emailt a fiuk tanárától. Nem csinálta meg a háziját, ezért megkérte őt, hogy írja le, mi ennek az oka, mire ezt a szöveget kapta…”

“Azért nem csináltam meg a házimat, mert nem akartam a hétvégén iskolai dolgokkal foglalkozni, mivel az egy stresszmentes időszak, amikor a barátokkal kell lenni, TV-t kell nézni és játszani kell. Azért sem csináltam meg, mert nagyon feldühít és boldogtalan leszek tőle. Azt csinálom, ami boldoggá tesz, hiszen boldog akarok lenni.”


Edward azt is megjegyezte, hogy a felnőtteknek sem kell házit csinálniuk, ha nem tanárok vagy nagy főnökök.
A bejegyzésre persze hozzászólások is érkeztek szép számmal. Még tanárok is írtak egyetértő kommenteket.

“Ha felnő, biztos ügyvéd lesz belőle.”

“Ez a kölyök még nagy dolgokat fog véghez vinni az életben.”

“Tanár vagyok és 100%-ig egyetértek ezzel a gyerekkel. Elég a hétvégi házi feladatokból. Azokat csak hétköznapokra kellene feladni. A tanárok és ez a rengeteg feladat csak azt váltja ki a gyerekből, hogy megutálja az iskolát és elutasítja a tanulást.”


Szerinted is túl sokat követel az iskola a gyerekektől? Te szoktál segíteni a tiédnek, hogy több ideje legyen a barátaira és a játékra?


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1507) elgondolkodtató (92) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)