Hosszú évek után megtörte a csendet, elmondta az igazat Zámbó Jimmy testvére!

Árpy megemlékezett a 2001-ben elhunyt legendás énekesről, Zámbó Jimmyről, akiről úgy véli, hogy ezt a mostani időszakot nagyon nehezen viselné, mert energikus, aktív ember volt, aki nehezen viselte a bezártságot.


A rajongókkal a mai napig tartják a kapcsolatot, elmondása szerint a Jimmy felé irányuló szeretet semmit nem lankadt az évek alatt.

Ezt bizonyítja az is, hogy az évente megrendezett emlékkorcentekre mindig túljelentkezés van.

Idén keresztül húzta a terveket a járvány, de egy nagyszabású jubileumi eseményt terveznek, ahova egy külföldi sztárt is elhívnak majd.

Azt nehezményezi csupán, hogy míg az országban olyan sokan kapnak valami zenei díjat, akkor a több millió rajongótárborral rendelkező Jimmy miért maradt ki ebből. Szerinte a munkássága, amit letett az asztalra, mindenképpen megérdemelné ezt az elismerést is.

Arra is kitért, hogy miért nem játszák Zámbó Jimmy dalait a rádióban. Amikor voltak próbálkozások ez ügyben, a rádió azt reagálta Árpynak, hogy nem fér bele az “imidzs”-be.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1507) elgondolkodtató (92) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)