Szöget vert az almába. Ha megtudod az okát, te sem hiszed majd el!

A vérszegénység súlyos egészségügyi problémákért felelhet. Ha te is szenvedsz ettől az állapottól, akkor egy igazán meglepő és hatékony módszer a segítségedre lehet. Elsőre furcsának tűnhet, mégis több pozitív eredmény is igazolja hatékonyságát.

A vérszegénység tüneteit a hemoglobin nevű fehérje funkciójának csökkenése okozza. Ez a vörösvérsejtekben található, vasat tartalmaz és az oxigén szállításáért felelős. A vas hiány a legfőbb kiváltó oka ennek az állapotnak, amely működési zavarokhoz vezethet mind felnőttekben, mind gyermekekben.


Alma és szög


Erre lesz szükséged:


1 alma (egy alkalommal)

4 szög

rézhuzal
Végy egy almát, mosd meg és töröld meg. Alaposan tisztítsd meg a szögeket és a rézhuzalt alkohollal, majd hagyd megszáradni. Ezután szúrd bele őket az almába a magház köré.

Hagyd benne őket az almában legalább 12 órára. Ezután távolítsd el őket és az almát fogyaszd el a következő módokon:

Edd meg egészben.

Tedd bele turmixgépbe és készíts belőle smoothie-t.

Reszeld le, adj hozzá fél citrom levét és egy hangyányi mézet.


Megjegyzés: A C-vitamin segíti a vas felszívódását az emésztőrendszerben.


Ezután helyezd a szögeket és a rézhuzalt egy másik almába és hagyd benne újabb 12 órára. Ismételd meg ezt legalább 7 napig és minden alkalommal fogyaszd el az egész almát.

Az első használat után nem kell megtisztítani a szögeket és a rézhuzalt csak áthelyezni őket egy másik almába. Ne aggódj a tetanusz miatt, nincsen kockázat. Az emésztőrendszerből nem juthat a vérbe.

Ezt a receptet még nagyanyáink hagyományozták ránk. A szög vastartalma az almába oldódik, mivel az alma nedvessége lehetővé teszi a szög oxidációját. Ezzel képesek lehetünk ellensúlyozni a szervezetben lévő vashiányt.


ForrásShare:

Népszerűek

Címkék

aktuális (922) elgondolkodtató (15) érdekességek (968) fejtörő (61) megható (256) megrázó (66) recept (382) viccek (123)