-

A nagymama furcsa elszíneződést vett észre a cumisüveg alján! Amikor rájött az igazságra, kis híján rosszul lett, de azonnal értesítette a rendőrséget!A család a legfontosabb kötelék minden ember számára, azonban az is előfordulhat, hogy néha a családtagjaink az idegeinkre mennek. Ilyenkor vagy megpróbálunk viselkedni, vagy megmondjuk nekik, hogy mi a problémánk!

A hárítás, színlelés, és hazudozás semmi jóra nem vezet. Ha már túl sok feszültség gyűlt fel bennünk, előbb-utóbb robbanni fogunk.

Az ember mérgében pedig képes meggondolatlanul cselekedni. Egy 19 éves lány megelégelte, hogy testvére, és annak menyasszonya, no meg 11 hónapos kisgyerekük túl sok időt töltenek náluk.

Annyira zavarta, hogy már valósággal besokallt tőle. Úgy tűnik a józan ítélőképességét is elveszítette, hiszen arra készült, hogy valamit kever a kisbaba ételébe.

A nagymama, vagyis a 19 éves lány anyja gyanút fogott, és belső ösztöneire hallgatva belenézett a lánya SMS-eibe. Alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy a lánya, Sarai Rodriguez-Miranda, egy barátjával arról beszélgetett, hogyan tudná eltenni az idegesítő kisbabát láb alól.

A lány azt tervezte, hogy megmérgezi a babát, úgy, hogy összezúzott pirulákat tesz a hűtőben tárolt tejébe. A nagymama, amint elolvasta az SMS-t, a hűtőhöz rohant, és látta, hogy az egyik előre odakészített palack alján zöldes elszíneződés látható.

Gyorsan megfogta a kisbabát, és befutott vele a kórházba, hogy még idejében tudják ellenőrizni, hogy van-e valami baja. Szerencsére a gyerek még nem ivott a mérgezett tejből.

A nagymama pedig ekkor úgy döntött, hogy annak érdekében, hogy az unokáját megmentse, a rendőrségen fogja jelenteni a lányát.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1986) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate