-

MEG VAN A PONTOS DÁTUM: Ekkor nyithatnak újra az üzletek!Orbán Viktor a Kossuth Rádióban számolt be a járvány elleni harc legfrissebb fejleményeiről, miután értekezett az operatív törzzsel.

A miniszterelnök a péntek reggelt már az operatív törzzsel indította, később pedig a Kossuth Rádióban számolt be a történésekről.

Orbán Viktor a pénteki interjú során elmondta, hogy a szakembereknek igazuk van, az óvatosságra kell helyezni a hangsúlyt, főleg most az ünnep alatt.

Akik be vannak oltva, azok szabadabban tudnak mozogni, de akik még nem kapták meg a vakcinát, azoknak fontos, hogy ügyeljenek a biztonságra – írja a Blikk.

Orbán Viktor elmondta, hogy a legfrissebb adatok szerint az elmúlt 24 óra alatt 260 halott és 9000 új fertőzöttet regisztráltak.

Április 13-a lehet az a nap, amikor meghaladjuk a 3 millió oltási számot, ami újabb lépés, hogy visszatérjünk a régi életünkhöz.

Húsvét után ismét nyithatnak az üzletek, igaz komoly szabályozások mellett, a miniszterelnök mindenkit arra kér, hogy tartsa be mindenki ezeket a korlátozásokat – írja a Blikk.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate