-

Megszakad a szív: hetekig várt ez a kutya a tornácon, miután a család elköltözött és magára hagytaHihetetlen, hogy egyes emberek milyen szívtelen tudnak lenni, ha egy kutyáról, vagy egy állatról van szó.

A közelmúltban történt egy olyan eset, amit úgy gondoltunk megosztunk veletek, hogy lássátok, milyen szívtelenek tudnak lenni az emberek.

Ezt a szegény kutyát pennsylvaniai Harrisburg környékén fotózták le az arra járók, a szomszédok elmondása alapján a család nem rég elköltözött, az évek óta velük élő kutyát pedig egész egyszerűen maguk mögött hagyták az üres ház előtt.

A szomszédok egy ideig reménykedtek abban, hogy a gazdik visszatérnek majd a szegény kutyusért, de ez nem így lett. Értesítették a helyi állatmenhelyet, akik a hívás után azonnal elmentek a kutyáért és befogadták.

A kutyát a szomszédok többször próbálták magukhoz venni, azonban amint meglátta, hogy valaki közelít felé, megpróbált a házba menekülni.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate