Megtörte a csendet Schumacher barátja: ezt mondta a nagybeteg legenda állapotárólOlasz barátja egyike azon keveseknek, akik máig látogatják svájci otthonában.

Lassan hét és fél éve szorul ápolásra Michael Schumacher, akinek a súlyos síbalesete utáni állapotát titokként kezeli a családja. A családtagokon és az orvosain, ápolóin kívül kevés közeli jó barát van tisztában azzal, milyen valójában Schumacher állapota. Egyikük, a Ferrari korábbi pilótája most ejtett néhány szót a legendáról – írja a Ripost.

Luca Badoer minapi szavai egybecsengenek azokkal az információmorzsákkal, amelyeket korábban a hozzátartozók vagy éppen Jean Todt szavaiból lehetett kicsipegetni Schumacherről. Ebből egy olyan férfi képe rajzolódik ki, aki anno a versenypályán az ellenfelekkel, most pedig a betegségével szemben küzd nagy-nagy elszántsággal.

„Ez egy fájdalmas dráma. (…) Csak én, Todt és néhány közeli jó barát látogatja. Michael mindig is keményen edzett, ami azért is jó, mert így a teste ellenáll. Amikor Mugellóban és Monzában teszteltünk, a szabadidejében is edzőterembe járt, avagy kerékpáron járta a közeli dombokat. Michael egyszerűen Michael. Egy harcos, aki remélhetőleg hamarosan felépül” – idézte egy olasz lap Badoert, aki immár két évtizede ápol barátságot Schumival..


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)