-

Nincs több titok: ezt mondta Harry herceg a testvérének a temetés utánA temetés után a két testvér együtt hagyta el a kápolnát, és hosszú idő óta először beszéltek.

Fülöp herceg temetésén nem csak Erzsébet királynőt figyelte mindenki, hanem Harry és Vilmos herceget is. Ez volt az első alkalom, hogy személyesen találkoztak a nagy botrányt kavaró Oprah Winfrey-interjú után. Amikor Fülöp koporsóját kísérték a Szent György-kápolnába, még csak egymásra sem néztek. A szertartás után azonban együtt távoztak. Amikor levették a maszkot, látszott, hogy beszélnek is egymással - írja a Borsonline.

A Daily Express felkért szájról olvasni tudó szakértőket, akik segítségével kiderült, miről beszélt a hercegi testvérpár. Vilmos kezdte a beszélgetést. "Megfelelő volt a szertartás, ugye?" - tette fel a kérdést öccsének, aki válaszolt: "Nagypapának is tetszett volna, olyan volt, amilyet ő szeretett volna."

A testbeszédszakértő, Judi James szerint Harry különösen feszült volt a kápolnában, ahol egyedül ült. A szertartás után azonban nemcsak a világnak akarta eljátszani, hogy közeledik a testvéréhez, hanem ez valóban egy őszinte gesztus volt a részükről.

Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate