-

A kövér férfi táncolni kezd és olyan fantasztikus előadással nyűgözi le a közönséget, hogy mindenkinek tátva maradt a szájaGyakran ítéljük meg embertársainkat a külsejük alapján. Sokan sztereotípiákban gondolkodunk ami talán egy rossz szokás is. Ha például táncosokról van szó, akkor valószínűleg egy vékony testalkató ember vagy hölgy jut az eszükbe.

A filmben szereplő férfi John Lindo azonban teljesen elkápráztat minket tánctudásával.

A tánctudás és a súly nincs összefüggésben egymással és ha tehetséges vagy, akkor mindegy mennyi a súlyod. Lehet, hogy a férfi különösen nehéznek tűnik nagyon jól mozog és partnerével teljesen elkápráztatja a közönséget.

John a 90-es évek elején kezdett táncolni, nagy zenerajongó és a West Coast Swing táncstílusáról ismert. Számos bajnoki címet tudhat magáénak. Az alábbi videóban Deborah Szekely-lyel táncol együtt aki szintén kiváló táncos.

Több versenyt is megnyertek és felkeltették a világ érdeklődését. Koreográfiájuk az elsőtől az utolsó lépésig tökéletes, és nagyon tudják, hogyan kell jó hangulatot átadni a tánccal.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (177)

Translate