Olyat posztolt a pár napja szült Dér Heni, amitől mindenki kiakadt, szétszedték érte a kommentelőkKorábban már megírtuk, hogy a népszerű énekesnő, Dér Heni a napokban életet adott első gyermekének, Bendegúznak. Alig telt el pár nap és az énekesnő máris étteremben evett, amit néhány követője nem vett jó néven.

A Heni által megosztott fotón láthatjuk, hogy az édesanya nem volt szégyellős, mikor az étlapról kiválasztotta ebédjét és jó étvággyal egy hatalmas tál ételt evett. Persze ezzel nincs is semmi gond. Csak követői nem felejtették el, hogy Schobert Norbi tavalyi botrányára, hogyan reagált az énekesnő.

Ugyanis mikor tavaly Norbi az elhízott édesanyákat okolta a párkapcsolataik tönkremenése miatt, akkor Heni Norbi oldalán volt és az ő véleményét osztotta. Így Henit nem féltve, követői azonnal belé álltak és számon kérték, hogy még mindig osztja-e a fitnesz guru véleményét.


„MOST IS AZT GONDOLOD A DÖNGŐ LÉPTES BOTRÁNYRÓL AMIT EZELŐTT? ÍGY SZÜLÉS UTÁN? TOVÁBBRA SEM BÁNTÓ A “DÖNGŐ LÉPTEK”? MEG HOGY A PÁROD MAJD NEM KÍVÁN MEG?”


– kérdezte egy kommentelő Henitől, amire egyelőre nem érkezett válasz, csak a hozzászólók veszekedése látható.

Természetesen volt olyan hozzászóló is, aki azt nehezményezte, hogy Heni valószínűleg már egy hét után valaki másra bízta gyermekét, amíg étteremben evett, de persze ezt nem tudhatjuk biztosan.


„ES A FIADAT OTT RINGATOD MAGAD MELLETT VAGY EGY HET UTAN MAR LE IS PASSZOLTAD A ROKONOKNAK?”


– kérdezte Henitől egy másik kommentelő.

Egyelőre Heninek nem jut ki a jóból, ha a kommenteket nézzük, bár már megszokhattuk, hogy minden platformon egyre több eltérő nézetű ember kommentel és ezáltal rengeteg vita alakul ki a közösségi médiában.


Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)