-

Újabb bizonyíték – innen indulhatott a koronavírus, innen származhatott az eredeteEgy alig néhány órás, amerikai titkosszolgálati jelentés állítja, hogy a Vuhani Virológiai Intézet munkatársai között már a járvány kirobbanása előtt terjedni kezdett az új koronavírus.

A Vuhani Virológiai Intézet kutatói közül hárman is kórházba kerültek a SARS-Cov-2 vírus által okozotthoz hasonló tünetekkel Kínában, 2019 őszén.

A korábban nem nyilvánosságra hozott amerikai hírszerzési jelentés szerint több hasonló megbetegedés is volt a kutatók között, de “csak” hárman betegedtek meg annyira, hogy kórházi kezelésre is szükség legyen.

A friss elemzés azt nem képes bizonyítani, hogy a betegek valóban SARS-Cov-2-betegek voltak-e, vagy csak egyszerű influenza szövődményei kínozták őket, amivel Kínában ősszel viszonylag sokan kerülnek kórházba.

Mindenesetre, ahogyan arról korábban mi is írtunk, egyre nő a valószínűsége, hogy emberi mulasztás okozta a világjárványt, és hogy a valóságban nem denevérről terjedt emberre, hanem egy laboratóriumban fejlesztették ki, méghozzá biológiai fegyverkezés céljából – csak épp idő előtt elszabadult.

Egy 39 éves brit nő egy vérrög miatt életét vesztette egy ciprusi kórházban, hetekkel azután, hogy megkapta az első AstraZeneca-vakcinát.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate