-

Ez a család kóbor kutyát fogad örökbe, mikor a kutya vicsorogva elkapja a kislányt, az anyja csak üvölt... Pedig ezért tette:Catherine Svilicic, férjével és két éves kislányával, a kis Charlotte-tal egy ausztrál város, Cairns zöldövezeti részén él.

Régóta szerettek volna egy kutyát, és választásuk Khanra, a dobermannra esett, akit egykori gazdája elhagyott. A család tehát befogadta a négylábút.

A kislány nagyon örült az állat érkezésének, és pár nap alatt a legjobb barátok lettek! Ám pár nap múlva az anya egy rémisztő jelentnek lett tanúja:

A kutya hirtelen elkezdett morogni és vicsorogni, miközben a kislánnyal játszott. Majd megragadta Charlotte pelenkáját, és oldalra ugrott vele.

Az anyában megállt az ütő, és szaladt, hogy segítsen a kislányának, ám kiderült, hogy félreértette, ami történt. A kutya ugyanis nem megtámadta, hanem megmentette Charlotte-ot!

Az anya a fűben közvetlenül a kislány és a kutya mellett egy veszélyes mérges kígyót fedezett fel. A négylábú megmentett a kislányt a kígyómarástól, őt azonban megharapta a csúszómászó. Rohantak vele az állatorvoshoz, és szerencsére időben megkapta az ellenszérumot!

Ez a csodálatos történet is bizonyíték: a kutyák a legjobb barátaink, és bármi áron megvédenek bennünket! Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate