-

Holtan találtak egy egyéves kisfiút. Halálának körülményei sokkolták a nyomozókat
Egyéves kisfiú száradt ki és halt éhen. A nyomozók egy autóüléshez rögzítve találtak rá, miközben idősebb nővére a szobában rohangált. Az épületben ott volt az édesanyjuk holtteste is. Mindkettejük halálának körülményei megdöbbentőek.

Ez év februárjában megdöbbentő leletre bukkantak az egyesült államokbeli Tennessee egyik házában. A nyomozók egy 15 hónapos fiú, Nicholas Crowder és 32 éves édesanyja Tiffany Spears holttestére bukkantak. A gyermek egy autósüléshez volt kötözve. Nicholas édesanyja a fürdőszobában halt meg. Az anyán és a fián kívül még egy 3 éves kislány is volt az épületben, aki sírva rohangált fel-alá.

4 hónapnyi nyomozás és kutatás kellett ahhoz, hogy kiderüljön mi is történt abban a házban. A boncolása során kiderült, hogy a gyermek kiszáradt és éhen halt. A 32 éves anya mérgező, bódító szerek használata miatt halt meg. Halálakor többféle tudatmódosító szer hatása alatt állt. Függősége nem csak saját halálához vezetett, hanem a fiáéhoz is. Senki sem tudta, hogy van egy holttest az épületben. A segítség túl későn érkezett.

A hároméves kislány a saját szemével látta, amint az anyja és a testvére meghal. A nyomozók ételmaradványokat találtak a kisfiú teste kerül, ami arra enged következtetni, hogy a nővre próbálta etetni a kistestvérét, de akkora már késő volt.

Az elhunytakat február 9-én találta meg egy pártfogó felügyelő, aki a családhoz érkezett vizsgálódni. Mivel senki nem nyitott neki ajtót, benézett az ablakon és észrevette, hogy egy nő a földön fekszik és egy kislány rohangál a házban. A férfi azonnal hívta a rendőrséget.Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate