Szívszorító dolog derült ki Palik László és Marsi Anikó válásáról! Ezt egyik rajongó sem gondolta volna!Bombaként robbant néhány hete a hír: válik az álompár, Marsi Anikó és Palik László. A televíziós pár továbbra sem nyilatkozik a magánéletükkel kapcsolatban, de a Story magazin információ szerint az ismerősök úgy tudják, a gyerekek már visszaköltöztek Palik Lászlóhoz.

– Miután a fiúk hazaérkeztek édesapjukkal az Exatlon Hungary forgatásáról, Dominikáról, valóban az anyukájukhoz mentek. Sok volt számukra a távol töltött fél év. Hiányzott az édesanyjuk, de most már újra Lacival vannak. S úgy tűnik, vele is maradnak.

Laci otthona lesz számukra a főhadiszállás – mesélte a Storynak a pár egy közeli ismerőse, aki szerint Anikóhoz bármikor mehetnek a gyerekek, ha szeretnének. Palik Lászlónak is az a fontos, hogy az édesanyjuk minél többet legyen jelen Vilmos és Vince életében. Ugyanakkor a kapcsolatban ő az a fél, ki egyelőre nem szeretne hivatalosan válni.

Az ismerős szerint mindez nem azt jelenti, hogy a házasságuknak ne lenne vége:

– Nem úgy tűnik, mint akik a házasságuk megmentésén dolgoznak, de nyilván a válást bármelyik fél kezdeményezheti, ha valóban megmásíthatatlan a döntése – tette hozzá a bennfentes.

Barátai nagyon féltik a híradóst, akit nagyon megviselik a történtek. Sokszor van egyedül, alig van olyan barátja, akiben bízhat, aki támogatná, amikor mélyen van.

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (748) érdekességek (896) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)