-

Szívszorító dolog derült ki Palik László és Marsi Anikó válásáról! Ezt egyik rajongó sem gondolta volna!Bombaként robbant néhány hete a hír: válik az álompár, Marsi Anikó és Palik László. A televíziós pár továbbra sem nyilatkozik a magánéletükkel kapcsolatban, de a Story magazin információ szerint az ismerősök úgy tudják, a gyerekek már visszaköltöztek Palik Lászlóhoz.

– Miután a fiúk hazaérkeztek édesapjukkal az Exatlon Hungary forgatásáról, Dominikáról, valóban az anyukájukhoz mentek. Sok volt számukra a távol töltött fél év. Hiányzott az édesanyjuk, de most már újra Lacival vannak. S úgy tűnik, vele is maradnak.

Laci otthona lesz számukra a főhadiszállás – mesélte a Storynak a pár egy közeli ismerőse, aki szerint Anikóhoz bármikor mehetnek a gyerekek, ha szeretnének. Palik Lászlónak is az a fontos, hogy az édesanyjuk minél többet legyen jelen Vilmos és Vince életében. Ugyanakkor a kapcsolatban ő az a fél, ki egyelőre nem szeretne hivatalosan válni.

Az ismerős szerint mindez nem azt jelenti, hogy a házasságuknak ne lenne vége:

– Nem úgy tűnik, mint akik a házasságuk megmentésén dolgoznak, de nyilván a válást bármelyik fél kezdeményezheti, ha valóban megmásíthatatlan a döntése – tette hozzá a bennfentes.

Barátai nagyon féltik a híradóst, akit nagyon megviselik a történtek. Sokszor van egyedül, alig van olyan barátja, akiben bízhat, aki támogatná, amikor mélyen van.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate