-

Ez történik, ha keresztet vetsz az étel fölött!Nemcsak a római katolikus, de az ortodox keresztény világban is elterjedt, hogy keresztet rajzolnak a kenyérre, illetve az ételre, mielőtt elfogyasztanák azt.

Orosz kutatók azt kutatták, hogy a kereszt milyen hatással van az ételre. Arra a következtetésre jutottak, hogy túl azon, hogy a kereszt mély misztikus értelemmel bír, praktikus hatása is van, mivel megtisztítja az ételt – nyilatkozta Anglina Malakhovskaya fizikus.

Az orosz fizikus már egy évtizede foglalkozik a kereszt jelének, illetve az ahhoz kapcsolódó fizikai hatásoknak a tanulmányozásával, és állítja, hogy az ortodox keresztvetés hatására a víznek módosul a bakteriális összetétele.

Vizsgálták továbbá a Mi Atyánk imádság és a kereszt hatását baktériumokkal, kórokozókkal szennyezett természetes vizek esetében. A kereszt jelének használata, valamint a fohász elmondása után jelentősen csökkent a baktériumok aránya a vízben.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate