-

Órákon belül lecsap a vihar, nem várt lehűlést hoz. Mutatjuk hol számíts rá hamarosan!Viharos csütörtök

Többnyire erősen felhős lesz az ég csütörtökön, és országszerte várható eső, zápor, zivatar. Nagy területen kiadós csapadék ígérkezik, helyenként felhőszakadás is kialakulhat.

A szél déliesről északnyugatira fordul, és többfelé erős, zivatar környezetében akár viharos is lehet. A csúcshőmérséklet 20 és 30 fok között várható, kelet felé haladva lesz egyre melegebb.

Pénteken már többet látjuk a napot

Jó hír azonban, hogy péntek reggelre a Dunántúl jelentős részén csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék, és ezt követően napos idő lesz, némi gomolyfelhővel. Napközben a Dunától keletre is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, de kezdetben még több helyen – egészen északkeleten még délután is – lehet eső, zápor, néhol zivatar, majd egyre nagyobb területen süt ki a nap.

Az északnyugati, nyugati szél nagy területen lesz erős, majd estére jelentősen gyengül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate