-

Te is fogyasztod gyerekkorod óta a töpörtyűt és semmi bajod nem volt tőle? Nem fogod elhinni, mit mondanak róla a szakértők!Nem kevesebbre derült fény az utóbbi években, mint, hogy a szalonna erősíti az immunrendszert…

Nagyszüleink erősek és egészségesek voltak, pedig nem voltak direkt erre a célra fejlesztett vitaminkészítmények és porok. A szalonna az Omega-6 zsírsavak csoportjába sorolható arachidonsavban gazdag, ami pedig csökkenti a rossz koleszterinszintet, és támogatja az emberi szervezet ellenálló képességét.

Hirdetés


Természetesen mértékletes és ésszerű fogyasztásról van szó, nem habzsolásról! Ezen zsírok, ha kis mennyiségben visszük be őket, jótékony hatással vannak a szívre és a véredényekre, ráadásul szabályozzák a belső szervek izmainak összehúzódásait, beleértve a szívizmot is és az érnyomást.

A szalonna ezen kívül szelénben is gazdag, amely támogatja az immunrendszer működését és megakadályozza az oxidációt (így a dohányzás károsító hatásainak egy részét is ki tudja küszöbölni, amennyiben mértékkel fogyasztjuk.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate