Kínos helyzetbe hozták Erdélyi Mónikát a strandon, amikor bikinire vetkőzve a vízbe tartottKellemetlen helyzetbe került a műsorvezető.

Kellemetlen élmény érte Erdélyi Mónikát. A korábbi műsorvezető Lilu YouTube-műsorának a vendége volt, ahol természetesen szóba került az egykori nagy sikerű Mónika-show is.

Erdélyi Mónika elmondta, a világból ki lehet kergetni azzal a kérdéssel, hogy igazi szereplők voltak-e a műsorban résztvevő emberek.

„Ki írna meg ennyi párbeszédet? Amiben én nagyon jó vagyok, azok a keresztkérdések, azzal én bárkit az őrületbe kergetek” – mondta.

„Erre nem lehet felkészülni és előre megírni. Ők a honfitársaink, ezt el kell fogadni, minden társadalom így épül fel. Vannak okosak és kevésbé okosak, vannak kulturáltak és kevésbé kulturáltak” – tette hozzá.

Mónika elmondta, összesen 1918 adás volt és műsoronként körülbelül 10 emberrel beszélgetett. Amire a legbüszkébb, hogy egy drogos fiú a műsor után ment el rehabilitációra. Ezután Lilu rákérdezett, volt-e olyan élménye, hogy a műsorban szereplő emberek odamentek hozzá évekkel később.

„Százmillió. Nagyon kellemetlen is. Amikor bikiniben mész a strandon és ha nem vagy elégedett pont magaddal, csak sunnyogsz, hogy ne lásson senki, mielőtt belecsobbannék a medencébe: szia, Mónika!” – mesélte kellemetlen élményét.

Bevallotta, a legtöbbször nem tudja beazonosítani korábbi vendégeit, egyszer például egy férfi azzal ment oda hozzá, hogy ő is részt vett azon a Soltész Rezső hasonmásversenyen, ami a Mónika-showban volt.


Forrás

Share:
loading...
 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1048) elgondolkodtató (31) érdekességek (1020) fejtörő (63) megható (263) megrázó (67) recept (388) viccek (126)