-

Túl rövid volt az anyuka nadrágja, emiatt kitiltották őket a vidámparkból: szerinted jogos volt a lépés?Arra készültek a kislányával, hogy egy remek napot töltenek el a vidámparkban. A sors (és a vidámpark személyzete) azonban másképp akarta.

Minden további nélkül beléptek a parkba, miután megvették a belépőt. Azonban amikor már azon tanakodtak, hogy az óriáskeréken vagy a hullámvasúton kezdjék-e a napot, odalépett hozzájuk a biztonsági személyzet egyik tagja.

Olyasmit mondott az anyának, amire nem számított: mivel szerinte túl rövid nadrágot visel, azonnal el kell hagyniuk a vidámparkot. Az anya elsősorban a kislánya miatt akadt ki, aki szegény nagyon várta a vidámparkos napot.

Az anya nem nyugodott bele a biztonsági őr eljárásába,  odahívta az egyik vidámparki vezetőt, aki azonban megerősítette mindazt, amit az őr elmondott. Ami viszont kifejezetten abszurd, hogy öt évre ki is tiltották őket a parkból.

Az eljárás kapcsán az interneten heves vita bontakozott ki, de a legtöbben kifogásolják a park eljárását.

De vajon mivel érdemelte ki ezt az eljárást? Az édesanya a képen látható módon volt felöltözve:

Vajon ez tényleg annyira durva öltözék lenne? Neked mi a véleményed?Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate