-

Volt férjére hasonlított a gyerek, ezért olyan dolgot tett az anyuka, amire nincsenek szavak!Egy 27 éves brazil anya, Rosana Cândido, 28 éves élettársával,  Kacyla Pessoa-val közösen hajtotta végre ezt a felfoghatatlan és szörnyű tettet. Később Rosana mindent bevallott a rendőröknek.

A kegyetlen fiatal nők többször is megszúrták a gyermeket és eltávolították az arcáról a bőrt, mielőtt lemészárolták. Egy késsel a szemeit is megpróbálták kivájni, hogy ne lehessen felismerni őt.

A rendőrök elmondása szerint testének egyes darabjait egy bőröndbe tették és egy csatornába dobták. Más darabjait egy hátizsákban találtak meg náluk otthon, Brazíliában.

Gyilkossággal, kínzással és a holttest rejtegetésével is vádolják őket. Ha még nem lenne elég gyomorforgató és gyalázatos, amit tettek, azzal is vádolják őket, hogy a kisfiú, Rhuan péniszét is letépték egy évvel ezelőtt egy borzalmas, otthon végzett “műtét” során.

A két nő a nyomozóknak azt nyilatkozta, hogy azért alkalmaztak ilyen barbár eszközöket, mert Rhuan azt mondta, hogy “lány akar lenni”.

Az anya a jelentések szerint azt állította, hogy a fiú teher és akadály volt Pessoa-val való kapcsolatára nézve. Emellett “nem szerette és gyűlöletet érzett iránta”, mert az apjára emlékeztette őt, aki állítólag bántalmazta az anyát.

Rhuan apja azt nyilatkozta a rendőröknek, hogy Rosana 5 évvel a történtek előtt megszökött fiával, miután ő elvesztette a felügyeleti jogot felette. Ezután az anya Pessoa-val és annak lányával élt együtt.

Guilherme Melo rendőrfőnök elmondta, hogy a bűntett még a jól megedzett nyomozókat is teljesen lesokkolta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate