-

A hároméves kisfiú egy nap többé nem ébredt fel. Hetekig senki sem értette, mi történt, aztán az orvosok előálltak a félelmetes igazsággal:A hétköznapi kezdetektől azonban sajnos egy olyan szomorú eset bontakozott ki, amelyről akkoriban számos újság, így a neves angol bulvárlap, a The Sun is beszámolt.

Jasmine rettenetesen megijedt, amikor egyik nap hiába ébresztgette az egyik bárányhimlős kisfiút, Bryan-Andrewt. Amikor kihívta a mentőket, azok haladéktalanul a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni a kisfiú életét.

Eleinte senki sem értette, hogyan történhetett a tragédia, de pár hét múlva az orvosok előálltak a szomorú magyarázattal: A kisfiú szervezetébe bejutott streptococcus A fertőzés okozta szepszis vezetett a kicsi halálához.

Na de hogyan jutott be a kisfiú szervezetébe ez a baktérium, és miért vezetett ilyen súlyos következményekhez?

Az orvosoknak mindkét kérdésre van magyarázatuk: a fertőzés valószínűleg úgy jutott a kisfiú szervezetébe, hogy elvakarta a bárányhimlőjét. A szepszis a tudósítás szerint nem okozott tüneteket, a súlyos végkifejlet okának pedig azt jelölték meg, hogy a kisfiú még nagyon fiatal volt…

Az édesanya elmondta, hogy előző nap még boldogan játszott, és semmi sem látszott rajta. Pont ez az ijesztő ebben az esetben! Mielőtt a kicsi aludni tért volna, ez volt az utolsó szava az anyukájához: “szeretlek.”..

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate