-

A suttyók addig csúfolták és ócsárolták a nénit a buszon, míg végül elsírta magát. Ám ami ezután történt arra nem számítottak68 éves Karen rendkívül nehéz időszakot élt az életében, férje halála és fia öngyilkossága után. Éppen ebben az időszakban találta őt be a buszon négy suttyó, akik egész úton piszkálták, ócsárolták és “dagadt nyanyának” csúfolták.

Aztán egy ponton az idő sajnos eltört a mécses, az idős hölgy elsírta magát, a fiatalok pedig kinevették, és érzéketlenségük és suttyóságuk bizonyítékát a Youtube videómegosztóra is feltöltötték. Azt várták, hogy mindenki velük nevet majd a szerencsétlen öreg hölgyön.

Azonban alaposan elszámították magukat, mivel az internet népe az idős hölggyel érzett együtt, és bár a videó igen magas nézettségi adatokat érte el, pont az ellenkező hatást keltette, mint amire a suhancok számítottak.

Még egy gyűjtés is indult a néni számára, hogy segítsenek az életét megkönnyíteni, és 100 millió Ft-nak megfelelő dollár gyűlt össze. Az ekkor már az örömtől könnyező idős hölgy alig tudta elhinni, hogy mindez vele történik!

A suhancok végül megkapták méltó büntetésüket: nemcsak hogy felfüggesztették őket az iskolából, de 50 óra közérdekű munkát is végezniük kell, valamint igazolniuk, hogy részt vettek egy olyan oktatáson, amelyet a hasonló cselekmények elkövetői számára vezettek be.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate