-

ITT POTOM pénzért bármit megvehetsz!! DÖBBENETESEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók!Ezen a piacon aztán minden megtalálható, és rendkívül olcsón! Szinte mindegy, hogy mit szeretnél venni: háztartási eszközöket, ruhát, cipőt, sport cuccot, itt megtalálod!

A szabadkai piac a józsefvárosi kínai piachoz hasonlít, de sokkal nagyobb annál! Az árak igen alacsonyak, ráadásul az eladók nagy része magyarul is jól beszél.

Van benne egy kalandos érzés, ugyanakkor rendkívül olcsón beszerezhetünk egy csomó mindent. Ha úgy tekintünk rá, mint egy kirándulásra, mindenképpen jó tipp lehet! Ellátogathatunk a Palicsi tóra is, az egykori monarchikus fürdőhelyre.

Arra figyeljünk, hogy ha autóval érkezünk, hogy a piac mellett csak az őrzött parkolóban parkoljunk. Egyáltalán nem drága ez sem.

A piac egyébként hétfőtől vasárnapig, tehát minden nap 6.00 és 14.00 között van nyitva.

Nyugodtan vásárolhatunk forinttal vagy euróval, és a legtöbb árusnál egyébként gyakorlatilag ugyanazt az árukészletet találjuk, és az árak is alig különböznek.

Vannak olyan áruk, amik így sem olcsóbbak, mint otthon, ilyen például a mosópor, a telefon, vagy a tusfürdő.

Ruházati cikkeket viszont jóval olcsóbban vehetünk, bár igaz, hogy eredetük a legtöbb esetben kétséges. Ugyanakkor ezek között előfordulnak jó minőségű, szép áruk is.

Női cipőt példának okáért már 3-4000 forinttól találunk, különböző stílusban. Érdemes körülnézni, mivel ugyanannak a cipőnek az ára két szomszédos árusnál akár ötszáz forinttal is különbözhet.

Van bolhapiac is van a csarnokok között, itt fillérekért lehet lényegében bármit vásárolni, valódi balkáni hangulatban. Kedélyesen beszélgető emberek és szaladgáló kutyák között!

Az ételspecialitásokat is kár lenne kihagyni: csupán néhány száz forint egy jó nagy tál étel, legyen szó szerb különlegességekről vagy éppen a hamburgerről.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate