-

TOTÁLIS LEZÁRÁS JÖHET KARÁCSONYRA? A NEGYEDIK HULLÁM “MAGA ALÁ GYŰRHETI” MAGYARORSZÁGOTA covid-világtérképen Magyarország a legvörösebb zóna, a világon itt a legmagasabb most a delta-variáns terjedése, ebből tömeges halálozások és az egészségügy összeomlása is lehet – ettől tartanak a szakemberek.

A kormány a színfalak mögött már további szigorításokon gondolkodik?

Berobbant a koronavírus járvány, a legtöbb virológus és elemző úgy számol, hogy a negyedik hullám enyhítéséhez már egy újabb oltási kampány sem volna elég.

Olyannyira nagy a baj, hogy jelenleg az egész Földön Magyarországon kapott leginkább erőre a vírus, és drasztikus sebességgel terjed.

Ez azért aggasztó, mert van minimum 3 millió oltottunk, és az ország nyájimmunitása a lassú és befásult oltakozási kedv miatt folyamatosan, mondhatni napról napra csökken.

Röst Gergely matematikus szerint a negyedik hullám enyhítéséhez már egy újabb oltási kampány sem lenne elég.

Amire bizonyosan számíthatunk ezekből kifolyólag:

Kötelező lesz a maszkviselés mindenhol, zárt terekben, boltokba, éttermekben és bevásárló központokban, de valószínűleg a köztereken, a szabadban is.

Az oltatlanok jogait akár még a jelenleginél is tovább korlátozhatják.

Teljes látogatási tilalom jöhet valamennyi egészségügyi intézménybe.

Hogy lesz-e újra részleges vagy teljes kijárási tilalom, arról egyelőre nincs hír, de egyes források szerin a kormány minden létező megoldásról tárgyal.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate