-

Kiderült: ezért szakított valójában a Nagy Ő és LauraÚjabb részleteket árult el a szakításukról Tóth Dávid és Szalai Laura. Ahogy megírtuk, Tóth Dávid a Nagy Ő című műsorban végül Laurát választotta párjának a fináléban, ám a románcnak a forgatások után néhány hónappal vége szakadt.

Néhány hete a kajakozó és a fiatal lány a TV2 Mokka című műsorában árulták el, hogy kapcsolatuk csupán két hónapig tartott. Dávid a műsorban elmondta, nagyon intenzív nyarat töltöttek együtt, sőt, a szakítás ellenére sincs bennünk csalódás.Dávid és Laura most a Story Magazinnak meséltek a szakításuk részleteiről.

CSODÁS NYARUNK VOLT, SZINTE MINDEN NAPOT EGYÜTT TÖLTÖTTÜNK. VOLTUNK HORVÁTORSZÁG- BAN IS. RÉGÓTA NEM VITTEM HAZA SENKIT, DE LAURÁT A SZÜLEIM ÉS AZ ÖSSZES BARÁTOM MEGISMERTE. KÉT HÓNAP UTÁN AZONBAN EGYRE TÖBB VOLT A VITA KÖZTÜK, A SOKASODÓ FESZÜLTSÉG PEDIG SZÉP LASSAN MEGÖLTE A LEGSZEBB ÉRZELMEKET IS. ÉN KEZDEMÉNYEZTEM A BESZÉLGETÉST, DE LAURA IS HASONLÓ VÉLEMÉNYEN VOLT, HOGY EZ ÍGY NEM JÓ. AZT ÉREZTEM, NAGYON MÁSHOL TARTUNK AZ ÉLETBEN, ÉS TALÁN A TIZENEGY ÉV KORKÜLÖNBSÉG IDŐVEL KIÜTKÖZÖTT – NYILATKOZTA DÁVID A LAPNAK.

Laura szintén megszólalt, aki elmondta, hogy nem bánja, hogy véget ért a kapcsolatuk, ugyanis azóta újra rátalált a szerelem, új férfi van az életében, akit szintén Dávidnak hívnak.

MAGAM SEM HISZEM, HOGY LEHETEK ILYEN SZERENCSÉS, HOGY A HATÉVES KAPCSOLATOMAT DÁVID KÖVETTE, A SZAKÍTÁSUNK UTÁN NEM SOKKAL PEDIG VALAKI MÁS TOPPANT AZ ÉLETEMBE. A SORS FINTORA, HOGY Ő IS DÁVID, CSAK NEM TÓTH. NAPONTA TÖBBSZÖR MEGNÉZEM A KÖZÖS FOTÓINKAT, VIDEÓINKAT, ÉS FÜLIG ÉR A SZÁM. BÁR MÉG FRISS EZ A TALÁLKOZÁS, ÚGY ÉRZEM, HOGY EBBŐL BÁRMI LLEHET – MONDTA LAURA.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate