-

Győrfi Pál nyilatkozott Babicsek Bernát tragikus haláláról! Győrfi Pál elmondta az igazat!Győrfi Pál nyilatkozott Babicsek Bernát tragikus haláláról! Győrfi Pál elmondta az igazat!

A színész halálával kapcsolatosan most újabb információk láttak napvilágot, s bár azt eddig is tudni lehetett, hogy valószínűleg füstmérgezés okozta a halálát, ezt most Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megerősítetta az RTL Híradójának. Mint mondta a színész valószínűleg rosszul lett a füsttől, és próbált kimenekülni a teraszajtón, de már nem tudott.

A Híradóban telefonon keresztül megszólalt Lóránt Kriszta is, aki korábban a Barátok köztben szerepelt együtt Babicsek Bernáttal, a két színész egy párt alakított a sorozatban. A színésznőt valósággal sokkolta kollégája halálhíre, mint mondta nagyon hálás Bernátnak azért az időszakért, számára ő egy olyan ember volt, aki mindig meg tudta nevettetni, fel tudja vidítani. “Egy örök bohém volt” – mondta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate