-

Elképzelni sem tudjuk mit élhetett át. Meghalt a 32 méteres kútba esett marokkói kisfiú, akinek a kimentésén négy napig dolgoztakNégy nap alatt sikerült kimenteni a 32 méter mély, nagyon keskeny kútba zuhant kisfiú testét, de nem élte túl a balesetet.

Sikerült kiemelni azt az öt éves, marokkói kisfiút, Rayant, aki egy 32 méter mély, keskeny kútba zuhant négy nappal korábban – írja a BBC.

A marokkói 2M csatorna szerint VI. Mohamed király felhívta a fiú szüleit, hogy együttérzését fejezze ki a kisfiú halála miatt.

A kút szűk mivolta (szélessége mindössze 25 centiméter, 28 méter után pedig tovább szűkül) hátráltatta a mentési munkálatokat, ezért több mentési kísérlet is kudarcot vallott.

A mentők most buldózerekkel ástak a kút aknájával párhuzamosan, hogy megkerüljék a keskeny szerkezetet, valamint annak beomlását. A hatóságok attól is tartottak, hogy ha hozzáérnek a kúthoz, azzal sérülést okozhatnak a kisfiúnak, akinek oxigénmaszkot és élelmet is leengedtek.

A mentőcsapatoknak szombat estére sikerült eltávolítani a szomszédos domboldal nagy részét, és a vízszintes járatot átvezetni a kútba.

ÁM MIRE ELÉRTÉK A KISFIÚT, Ő MÁR NEM ÉLT, ÍGY CSAK A HOLTTESTÉT TUDTÁK A FELSZÍNRE HOZNI.

- írja a Reuters.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate