-

FIGYELEM! Ha te is vásároltál itt, NE EDD MEG! Hányást, hasmenést, ételmérgezést okoz!A Nébih azonnali közleményt adott ki, ugyanis listeria fertőzöttséget mutattak ki egy papkeszi termelő húskészítményeiben.

Listeriafertőzöttséget mutatott ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal laboratóriuma egy papkeszi termelő húskészítményeiben.

Az élelmiszer-biztonsági kockázat miatt a hatóság kéri, hogy akik a termelőtől március 3. után vásároltak, kizárólag alapos hőkezelést követően fogyasszák el a vásárolt árut.

A sütést nem igénylő élelmiszerek esetében pedig egyáltalán nem javasolt a fogyasztásuk.

A Nébih tájékoztatása szerint ezeknek a termékeknek az elfogyasztása ételmérgezésre utaló tüneteket idézhet elő,  jelentkezhet mint láz, hányás, hasmenés, fejfájás.

Ha valaki a termék elfogyasztása után ilyen tüneteket észlel magán, azonnal forduljon orvoshoz– javasolta a hivatal, amely a húskészítmény adatait is közölte.

Ezek szerint az előállító Sári Gyula kistermelő, az értékesítés helyszíne: Veszprém Vásárcsarnok, 8200 Veszprém, Jutasi út 2.; 8183 Papkeszi, Petőfi utca 1.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate