-

II. Erzsébetet nagyon súlyos csapás érte, erre senki nem tudott felkészülniA monarchiát és a brit királyi családot súlyos megrázkódtatások sora érte az elmúlt években, tavaly pedig elhunyt II. Erzsébet férje, Fülöp herceg is. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a szomorú hír és a gyász újra egységbe tudja majd kovácsolni a lassan széthulló családot, ám nem így történt. Harry herceg és Meghan Markle továbbra sem nagyon tesznek olyan gesztusokat, amely az egység irányába mutatnának.

Március 29-én majd fontos megemlékezést tart a család, a királynő szeretett férjére, Fülöp hercege emlékeznek majd. Az eseményre Harry herceg és Meghan Markle is meg voltak hívva, ám nem fognak részt venni majd a ceremónián, nem repülnek haza majd régi fészkükbe új otthonukból, az Egyesült Államokból.

Harry herceg ezt biztonsági kérdésekkel indokolta, úgy érzi, nem kapnák meg azt a személyi védelmet, mint régen.

Sokak szerint Harryék egyszerűen az Oscar-gálát választották a régi otthonuk helyett. Az angol bulvárlapnak, a Mirrornak nyilatkozó bennfenntes információi szerint a királynő pedig roppantul csalódott, hiszen még Lilibet dédunokáját sem láthatta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate