-

A zsugori dúsgazdag férfi minden vagyonát magával temettette, de az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és olyan tett...A férfi temetésén, mielőtt a testet a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és… Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Annyira imádta vagyonát, hogy végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele!

A feleség istenfélő, kötelességtudó asszony volt, ráadásul férjét is szerette, ezért nem akarta megtagadni a férfi utolsó kérését. Kisnyugdíjasként azonban a pénzről sem szeretett volna lemondani, sokáig tépelődött hát, mit csináljon. A férfi temetésén, mielőtt a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és egy kis dobozkát helyezett bele. A szertartás után odalépett az asszonyhoz az egyik közeli barátnője, és döbbenten kérdezte: – Ugye, nem vagy olyan őrült, hogy tényleg minden pénzt eltemettettél vele?

Hirdetés


– Dehogynem – felelte az özvegy. – Teljesítenem kellett a végakaratát, ezért minden vagyonát betettem a bankba, egyetlen számlára. Majd kértem egy bankkártyát a férjem nevére is. Ott van vele lent a földben! Bármikor használhatja, akkor férhet hozzá a pénzéhez, amikor csak akar… 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate