-

Ez a kislány egy tumorral az arcán született – így néz ki 26 évvel később, az esküvője napján
Mikor Cody Hall megszületett, az orvosok látták, hogy az arca egyik felén egy nagy tumor éktelenkedett. A daganat jóindulatú volt, a hölgy 26 évvel és 18 műtéttel később gyönyörű arccal állt oltár elé az esküvője napján.

A 26 éves Cody Hall Angliában Northamptonshireben született, egy hemanginóma volt az arcán. Ez egy jóindulatú sejtburjánzás, mely főleg kisgyerekeknél jelenik meg és elég könnyű eltávolítani. De Cody esetében más volt a helyzet – az arca egyik felét teljesen lefedte a tumor és így az ajkak, az orra és a szeme is egészen más formát vett fel.

– Angliában az egyik szomszédasszonyom azt kérte, hogy húzzunk a gyerek fejére egy zacskót ha kimegyünk vele, mondta Tony Hall az Orlando Senitinel-nek.

A Yahoo Lifestyle szerint a szülők megbeszélést folytattak az orvosokkal, hogyan kezelhetnék a kinövekedést. A válasz az volt, hogy Cody hat éves koráig semmit nem tudnak tenni.  Cody szülei azonban ezt nem fogadták el és az Egyesült Államokban keresték a megoldást, ahol találtak is egy sebészt.

1993-ban Cody még csak egy éves volt, az egész család Hall-ból New York-ba utazott, hogy a kislányt megoperálják. 14 évvel később Cody 18 műtéten volt túl, kapott egy arcfelvarrást is, megműtötték a szemét és bőrátültetést is végeztek rajta.

A SWNS -nek Cody elmondta, milyen nehéz volt átélnie azt, hogy idegenek azt gondolták róla, hogy ő más.

– Mikor másodikos voltam, sokan megbámultak az utcán és kérdéseket tettek fel nekem, állandóan azt éreztem, hogy engem bámulnak.

Azt is mondta, hogy emiatt gyakran szomorú volt, de ez az érzés az évek során lassan elmúlt. Cody tavaly ment férjhez Lewis-hoz.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate