-

Felfoghatatlan, megrázó, ami történt! Rúzsa Magdi segítséget kért
Hogy történhet ilyen?

Karácsony előtt már csak ez a tragédia kellett ahhoz, hogy végképp tönkremenjen egy orosházi család élete: míg a kisfiukkal Budapestre utaztak, annak szívműtétjére várva, szinte porig égett az orosházi otthonuk. Semmijük sem maradt, így végső elkeseredésükben segítséget kérnek.

A kisgyermekkel az édesapa utazott a fővárosba (a kisfiú édesanyja 2021-ben koronavírus-fertőzésben elhunyt, így a gyermeket az apuka egyedül neveli), hogy ott egy életmentő szívműtétet végezzenek el a kisfiún, akinek nemcsak lyukas volt a szíve, de szívbillentyű-problémával is küzdött. A TV2 Tények című műsorában az apuka mondta el, hogy a házukban egy, a kéményhez közeli gerenda gyulladt meg, a lángok pedig nagyon gyorsan szétterjedtek, így a tűzoltók nem tudták megmenteni az épületet. Mindenük odaveszett, így bármilyen apró segítség jól jön a kilátástalan helyzetben.

Rúzsa Magdi sokszor bizonyította már, mennyire érzékeny mások problémáira, azonnal népes követőtáborához fordult, segítsen a családnak, aki tud!

Hirdetés


Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate